Søg
Kristi Himmelfartsstævne på Løgballe Camping 2014_Distrikt Syd og Trekanten (176).JPG

Barn - Ung - Voksen

  Distrikt Syd har tilbud til alle aldre...
  TJEK KALENDEREN FOR ARRANGEMENTER

   

  BARN

  Hos KFUM og KFUK møder børn voksne, som gider fællesskabet med børnene. Voksne, der er klar til at give masser af gode oplevelser i børnehøjde.

  Hos KFUM og KFUK har børnene mulighed for at komme et rart sted, være med i et trygt fællesskab, hvor de kan lave alverdens kreative aktiviteter og komme med på sommerlejre og andre store events.

  Med sig i bagagen får de forhåbentlig en masse gåpåmod til livet, et godt kendskab til kristendommen og varige venskaber med andre børn.

  TEENAGER

  Nye venner, fællesskab, sjove aktiviteter og vigtige snakke, er noget af det, du kan møde som teenagere i KFUM og KFUK! Vi laver Teensommerlejr, TeenWeekend og fællesture til landsarrangementer som Wonderful Days og TeenEvent. Ligegyldig, hvad du møder op til, står der altid en flok unge ledere klar til at byde dig velkommen ombord.

  UNG

  Unge Events

  Når man er ung og med i KFUM og KFUK, er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvilke oplevelser, der venter. 

  I distriktet er der mange arrangementer, som byder på masser af sjov og udfordringer til både tanker og krop.

  På distriktsplan, kan du glæde til Unge Events 3 gange pr. halvår samt vores hyttetur - UngWeekend, som foregår både i foråret og efteråret. Der er også masser af muligheder for at blive frivillige på lejre og i udvalg.

  Og gå aldrig glip af de store landsarrangementer som Teenevent og Wonderful Days

  FAMILIE

  KFUM og KFUK har en god tradition for at have familieklubber, hvor hele familien kan samles og lave aktiviteter og tage på lejre sammen.

  Har du lyst til at være sammen med hele din familie på en ny måde? Har du lyst til at være i et kristent fællesskab, hvor børn og voksne både kan være sammen om fælles aktiviteter - og give hinanden plads til at være hver for sig?

  VOKSEN

  Arrangementer for voksne

  I KFUM og KFUK er der også masser af tilbud for voksne medlemmer, hvad enten man gerne vil blive klogere på sig selv og sine evner som leder, eller man måske trænger til en stor oplevelse eller noget inspiration sammen med andre voksne i KFUM og KFUK - eller måske være med til at give børn og unge store oplevelser og noget godt med i bagagen.

  Inspiration

  Som leder er der masser af hjælp at hente til arbejdet med børn og unge:

  Bliv medlem

  KLIK HER