Teensommerlejr er for alle teenagere i Distrikt Syd og Distrikt Trekanten, hvad enten du er klubdeltager, konfirmand, efterskoleelev, medlem eller helt ny i KFUM og KFUK-sammenhæng.

Lejren foregår på Lejrcentret Tonneshøj som ligger tæt på Haderslev. Det sker fra d. 6.-11. juli 2020.

Du kan glæde dig til 6 dages sommerlejr med en masse godt på programmet. Du kan opleve fede eftermiddagsaktiviteter, aftenunderholdning, sport, musik, krea, fællessang, aktivitetsløb, natbadning, skumringsgrupper, tid til tro, workshops, festaften, bålhygge og meget mere...

Tonneshøj danner ramme for alt, hvad der skal ske. Her har vi masser af gode aktivitetsmuligheder både indenfor og udenfor. Vi ligger lige op ad både strand og skov. Overnatning på lejren foregår i telte.

Bag lejrens står unge ledere fra KFUM og KFUK, som brænder for at give dig den bedste oplevelse. Du kan følge med i, hvad der kommer til at ske på lejren via facebooksiden for Teensommerlejr og  programmet for lejren vil også komme op at ligge her på siden. Tilmelding til Teensommerlejr åbner fredag d. 7. februar. Det koster 690 kr. for hele ugen og alt inklusiv.

Deltag billigere
Skal du deltage på et arrangement for første gang? Så vær opmærksom på, at det altid er billigere at melde sig ind i en forening. Det koster nemlig 170 kr. ekstra at deltage for ikke-medlemmer, og nye medlemmer betaler kun 120 kr. for at blive oprettet. Udover rabatten, kan du deltage billigere i mange andre KFUM og KFUK-arrangementer senere på året, hvis du har lyst. 

De fleste lokalforeninger giver desuden 25-50 % i direkte støtte til din deltagelse. De synes nemlig også det er godt at komme på lejr. 

Har du spørgsmål til lejren, så kontakt Simon Sejer Pedersen, tlf. 30 16 96 50 eller konsulent, Henrik B. Videbæk, tlf. 23 63 73 94 / hv@kfum-kfuk.dk. Har du af den ene eller den anden årsag brug for særlig økonomisk støtte, er du ligeledes velkommen til at tage kontakt.

I 2018 var Temaet for Teensommerlejr ’På dybt vand’. Klik her og find alle billederne.

 

teensommerlejr-2020-flyer-7-pdfFlyer med de vigtige oplysninger

TSL Program 2020 VIP.png
Program