Søg
Børne- og bedsteforældrelejr 2018.JPG

Børnebørns- og bedsteforældrelejr – et fællesskab, der gør en forskel!

  Sidste år blev en helt ny lejr skudt i gang i distrikterne. Børnebørn og bedsteforældre stævnede sammen på tværs af aldre. Men hvordan var det egentlig at være med? Få nogle af svarene her.

  Britta og Holger Hansen fra Toftlund var blandt de 35 deltagere på den første børnebørns- og bedsteforældrelejr, og de regner helt sikkert med, at de skal med igen.

  Hvordan synes I det var at være med?

  Vi havde en rigtig god oplevelse med tid til hygge og leg sammen med vores børnebørn.

  Hvad var den bedste oplevelse?

  Det var at se vores børnebørn overskride egne grænser – for eksempel da stablede mælkekasser og klatrede i træer. Børnene havde det sjovt med nye lege, fik udfordrende opgaver og de lærte andre børn at kende.

  Hvorfor skal man overveje at tage med?

  For at opleve en weekend med fællesskab – både mellem bedsteforældre og børnebørn, men også med et godt fællesskab med andre familier som man måske ikke har set i flere år.

  Hvilken forskel gør Børnebørns og bedsteforældrelejr?


  Sådan en lejr giver gode minder for både os og vores børnebørn, og vores børnebørn oplever et godt fællesskab i KFUM og KFUK. De får gode relationer, som måske gør, at de får lyst til at komme på flere weekender og lejre med KFUM og KFUK.

  Skal I være med igen?

  Ja, det vi regner vi helt sikkert med, - og spørger vi børnebørnene – så skal vi helt sikkert! I år glæder vi os også til overnatte på efterskolen.

  ---------------------------------

  Børnebørns og bedsteforældrelejr 2018 er fra den 15-16. september på Løgumkloster Efterskole og er for alle børn mellem 5 og 12 år samt deres bedsteforældre. Du kan se meget mere her..