Søg
IMG_8750.jpg

Migrantarbejde på Kidz Camp - Sommerlejr for 37 børn mellem 8 og 12 år

  Igen i år blev Kidz Camp arrangeret i samarbejde med Haderslev Stifts Migrantsamarbejde.

  Den sidste af distriktets sommerlejre på Philipsborg løb af stablen sidst i juli, og gav mange skønne oplevelser til 37 børn mellem 7 og 12 år.

  Igen i år blev Kidz Camp arrangeret i samarbejde med Haderslev Stifts Migrantsamarbejde, hvilket medførte, at 32 af de 37 deltagere var migrantbørn. Børn som inden for de sidste år er kommet til Danmark, og i dag bor i Århus, Jelling, Vejle, Haderslev og Sønderborg. 

  Kidz Camp havde igen i år et alsidigt program med fart over feltet. Et program der blandt meget andet bød på tivoliaktiviteter med overskrifter som "Plaf en leder", "Spid en leder" og lign., Bingo Banko med vilde og skøre aktiviteter for at finde tallene, smugler-paparazzi- lagkage-løb, bål med snobrød og underholdning, forkyndelse, boldspil, slik- og isbod og ikke mindst 6 gange badning i havet. Sjældent har så mange børn været så ivrige efter at komme i vandet, som i år, selvom vejret ikke var det mest prangende :) 

  Lejren var naturligvis lidt præget af coronavirussen, og der blev derfor taget forholdsregler i form af god hygiejne, hyppig rengøring, afstand og uddeling af mad.

  Som noget helt specielt, kunne alle børnene i år deltage gratis på lejren, da den blev økonomisk støttet af Haderslev Stift, DUF og statens pulje til sommeraktiviteter for børn og unge.  

  Klik her for at se billeder