Søg

Om os...

  KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

  I KFUM og KFUK møder du kristendommen gennem fortællinger og aktiviteter. Vi sætter dialog og rummelighed i centrum, og der er plads til alle. Det er ikke et krav, at du tror på Gud for at være med. Der er plads til både tro og tvivl.

  KFUM og KFUK formidler det kristne budskab på en måde, der er relevant for børn og unges liv og hverdag.

  I alt har KFUM og KFUK cirka 9.000 medlemmer i Danmark, heraf 1.500 frivillige ledere fordelt på ca. 130 foreninger i hele landet.

  Positiv kristendomsprofil

  KFUM og KFUK definerer sig med en positiv kristendomsprofil, hvor der er plads til alle, og hvor man tror på potentialet i den enkelte. Hos KFUM og KFUK er dialog og rummelighed i centrum, og det præger den måde, man er sammen med hinanden på i bevægelsen.

  En stor familie

  Siden starten i 1878 er der udviklet en række specialforbund, der bærer KFUM-navnet og deler værdigrundlag, men i øvrigt er helt selvstændige organisationer. Det drejer sig om KFUM-Spejderne, KFUMs Idrætsforbund, KFUMs Sociale Arbejde m.fl. Men det er den oprindelige organisation, KFUM og KFUK, der står for det almindelige forenings- og klubarbejde.

  Verdens største ungdomsbevægelse

  KFUM og KFUK er en del af en verdensomspændende bevægelse. Over hele verden findes foreninger med samme navn og formål. KFUM (YMCA) og KFUK (YWCA) findes i ca. 100 forskellige lande - og tæller tilsammen mere end 30 millioner medlemmer. KFUM regnes for at være verdens største ungdomsbevægelse.

  Generelt om KFUM og KFUK i Danmark

  KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

  Læs mere om KFUM og KFUK på www.kfum-kfuk.dk