Søg
Collage Raptus.jpg

Unge Events

  - Mest for unge!

  Unge Events er events for unge mellem 16 og 25 år. På programmet har vi alt fra klatring og Gokart til debataftner om små og store spørgsmål. Med Raptus er der garanti for vind i håret og godt med tankegods.

  Vi laver 3-4 events pr. halvår og vi glæder os altid over at se nye mennesker, så har du lyst til at prøve det af, så er du særdeles velkommen.

  Arrangementerne er for det meste gratis. Ved spisning er der dog altid en mindre betaling – det gælder også ved ekstraordinære events.

   

  Du kan følge med i, hvad der sker via vores facebookside.

   

  Du kan altid se, hvad der er under opsejling under fanen ’begivenheder’. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte konsulent Henrik Videbæk på hv(at)kfum-kfuk.dk tlf. 23 63 73 94.

  Er du nysgerrig efter at blive klogere på, hvad KFUM og KFUK er for et fællesskab, så tjek videoen her.

  Bliv en del af eventudvalget...

  I udvalget sidder pt. Mathias Hansen, Jytte Due, Sidsel Bach og konsulent, Henrik Videbæk. Du skal være mellem 16 og 25 år for at være med. Har du synes det lyder spændende, så smid en besked via mailen hv(at)kfum-kfuk.dk med lidt om dig selv. (Man må også gerne tippe andre, har du spørgsmål er de naturligvis også velkomne.)

  Spændende opgaver

  I event-gruppen laver vi arrangementer ca. tre gange par halvår. I 2015 havde vi følgende på programmet: 1. januar hygge, besøg af tomleren – Adam Laugesen, klatring i Funky Monkey Park, Flyverskjul i Toftlund og besøg præst og tidligere muslim Massoud. Vi stræber efter at lave et godt mix af sociale og indholdsrige aktiviteter. Vi skiftes til at være tovholdere, så man ikke står for noget hver gang.

   

  Få stillet appetitten

  Vi holder møde hver tredje måned. Derudover ser vi hinanden til arrangementerne. Møderne er altid med højt humør og godt med kræs. I år starter vi op med at mødes på restaurant Flammen i Kolding, hvor vi skal lære hinanden godt at kende inden arbejdet går i gang. Det sker tirsdag d. 26. januar.


  Vær med så længe du har lyst

  I udvalget kan vi bruge hjælp til enhver slags. Der er både brug for dig med gode idéer, dig der er god til at få folk med og dig, der giver den gas med det praktiske i forbindelse med events.

  Du bliver ikke valgt ind for en bestemt periode, så det er helt op til dig om du har lyst til at være med et halvt eller helt år, eller hvad der nu er end passer dig. Det finder vi ud af hen ad vejen.